Website Builder fto websitetemplates.org Website Design

Tkanine za madrace

U programu tkanina za madrace naša tvrtka ovlašteni je zastupnik belgijskog proizvođača DesleeClama n.v., koji je jedan od vodećih proizvođača tkanina za madrace u svijetu a na hrvatskom tržištu DesleeClama je prisutna u svim većim tvrtkama koje se bave proizvodnjom madraca i vodeći je dobavljač na našem tržištu zahvaljujući izvrsnoj kvaliteti tkanina,vrhunskom dizajnerskom timu, inovativnosti u upotrebi novih materijala i tehnologija u proizvodnji (jedni od prvih u svijetu koristimo tzv. nanotehnologiju u izradi tkanina) te prihvatljivim cijenama, rokovima isporuke i ostalim poslovnim uvjetima.

Tvrtka DesleeClama u 100% je obiteljskom vlasništvu obitelji Deslee te ima šest tvornica u svijetu za izradu tkanina.Sjedište tvrtke i najveća proizvodnja je u Belgiji, ostale tvornice su u Rumunjskoj, Indoneziji, Brazilu, USA te Južnoafrička Republika.

Proizvodi i tzv. tkane i pletene tkanine što našim potencijalnim kupcima uvelike olakšava poslovanje jer imaju „sve na jednom mjestu“.

Ovdje još treba naglasiti da je filozofija u poslovanju DesleeClame da je kupac na prvom mjestu i to nije klišej već to dokazuje činjenica da su jedini od konkurencije organizirali mrežu vrlo efikasnih zastupstva po cijelom svijetu a s ciljem da se bude brz i efikasan u zadovoljavanju potreba i zahtjeva kupaca.

Tu sa zadovoljstvom možemo reći da je naša tvrtka Til tekstil od 2000.godine dio te uspješne ekipe.

U izložbenom prostoru naše tvrtke imamo preko 500 uzoraka tkanina za madrace, odličan i efektan marketinški materijal i biti će nam čast i zadovoljstvo upoznati Vas sa programom koji nudi DesleeClama bilo u našem prostoru, ili ako vam više odgovara rado ćemo mi posjetiti Vas.

DesleeClama