Website Builder fto websitetemplates.org Website Design

Madraci

Madraci Holosan Madrac sa jezgrom u kombinaciji visco elastične pjene visine 8 cm i hladno lijevane profilirane pjene u visini 11 cm sa perivom navlakom na zatvarač od HOLOFIBRENE - CELIANT tkanine.

Visco-elastična pjena poznata kao "memory foam" je gusta i termo-aktivna pjenakoja reagira na temperaturu i pritisak tijela, te se prema njemu točno oblikuje, pamti oblik te se vraća u prvobitni položaj. Prilikom ležanja na ovoj pjeni javlja se ugodan osjećaj popuštanja pritiska u tijelu, poboljšava se cirkulacija i smanjuje pritisak u kralježnici.

Hladno lijevana pjena profilirana je na poseban način kako bi se dobilo što više zračnih komora i time postigla izuzetna prozračnost madraca i dobra provodljivost vlage i topline.

Holofiberint - celiant tkanina ima sposobnost mijenjanja spektra vidljive i nevidljive svjetlosti, te je djelovanjem na određene valne duljine pretvara u energiju. prenesena će energija potaknuti stanice tijela na povećanu apsorpciju kisika, te time stvoriti preduvjete za jaču i bolju cirkulaciju, te ubrzanje oporavka mišića. Istovremeno intense - ugljično vlakno - oduzima elektrone iz okoline (ljudskog tijela) i oslobađa ih u zrak pod smanjenim naponom. Time se postiže kvaliteta sna i obnavlja energija u organizmu.

  • periva navlaka na 60° C
  • visco elastična pjena 50 kg/m3 - 8 cm
  • hladno lijevana profilirana pjena 40 kg/m3 - 11 cm
  • visina madraca: cca 20 cm

Dimenzije: na zahtjev kupca moguća je izrada u standradnim i nestandardnim dimenzijama.